Ja a la venda el llibre

Anecdotari d’una vida mèdica

escrit per

Josep Morera Prat

Anecdotari d’una vida mèdica és un recull d’anècdotes mèdiques acumulades pel Dr. Josep Morera Prat al llarg de la seva professió, escrites amb espontaneïtat i sense pretensions literàries.
Són anècdotes explicades amb gran sensibilitat i sentit de l’humor, que mostren la relació metge malalt, posant de manifest el coneixement del metge, la confiança dels malalts i dels companys i on es fa palès l’humanisme de l’autor amb el seu gran bagatge cultural.

Baixar fragmentComprar el llibre

Sobre l’autor

Josep Morera Prat

Josep Morera Prat neix a Igualada el juny del 1944. Representa la tercera generació de metges de poble.
Estudia Batxillerat al Col·legi dels Pares Escolapis i l’any 1960, juntament amb el seu germà Pius i uns amics, i sota el mestratge d’Antoni Pous, funden el Grup Lacetània, de clara resistència cultural catalana.
Estudia medicina a la Facultat de Medicina de l’Hospital Clínic, llicenciant-se el 1966. És especialista en Medicina Interna i Pneumologia i doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Actualment es dedica a la medicina privada des de la seva jubilació com a Cap del Servei de Pneumologia de l’Hospital Germans Trias i Pujol.
Té nombroses publicacions mèdiques i llibres de l’especialitat. Ha exercit el càrrec de president de la Societat Catalana de Pneumologia i format part de comissions assessores en el govern espanyol i català. Ha rebut el Premi al Mèrit Pneumològic així com el Premi Ciutat de Barcelona en la categoria d’investigació científica.
Aquest és el seu primer llibre no estrictament mèdic.